Toimitusehdot


Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä PayPal sekä Checkout. Lue lisää maksutavoista täältä.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat tilauksen painosta ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Pienempien tuotteiden toimitusmaksu on 3,50€ (kirjelähetys) sekä isompien 5,90€ (Postin paketti). Yli 70€:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja joko kirjelähetyksenä tai pakettina.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet Postin kautta mahdollisimman pian, useimmiten saat tuotteen 3-4 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Saat erillisen toimitusviestin kun tilauksesi on lähetetty. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Otathan yhteyttä meihin jos tilauksellasi on kiire!

Palautusoikeus

Ota aina yhteyttä ennen palautusta, jotta voimme sopia palautuskäytännöistä info@maxplay.fi Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena Postin kautta, Postin sopimustunnus on 634090. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikunnossa.

Oy MaxPlay Ab
Asiakaspalautus/ Sopimustunnus 634090
Kapteeninkatu 4-6 G 30
00140 Helsinki

Tuotevirheen korjaaminen

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee virheitä tai puutteita, ota yhteys mahdollisimman pikaisesti asian selvittämistä varten. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.